tiistai 20. helmikuuta 2018

Minun vuosi 2017

  










Vuosi 2017 oli ennätyksellinen: En muista ottaneeni ainuttakaan kamera-kuvaa. 
Kenties suurin syy on instagram. Nyt vuonna 2018 olen jälleen kaivanut kameran kaapista ja tästä eteenpäin pyrin taas kuvaamaan silläkin. Kännykkäkuvauksen intoni on laimentunut. 

Valitsemissani kuvissa on minulle tärkeää symboliikkaa. 
Jo yhdessä kuvassa asuu minun symbolinen pienoismaailmani. Joka voi saada myös hieman syvällisemmän tulkintani riippuen ajankohdasta tai kun sen rakentaa yhteen muiden kuvien kanssa, kuten tässä julkaisussa. Kuvat yhdessä toistensa kanssa elävät elämäntarinaani.

Asetin kuvat melko lailla aikajärjestykseen. Sopii mielestäni tähän vuoden kuvien teemaan. Alkaa vuoden alkupuolelta, päättyy joulukuuhun. 

Kuvissa on monenlaisia tunteita, tarpeita ja elämyksiä. Vuoteni oli äärimmäisen vaihteleva ja monipuolinen. Merkittäviä kokemuksia täynnä. Oli päämääriä, päämäärättömyyttä, mutkia, pohdintaa, irtipäästämistä. Oli rentoutumista, iloa, vauhtia, väriä, rakkautta, yhdessäoloa, herkkyyttä ja tarinoita. Oli surua ja menetystä, mutta siitä kaikesta avautui uusia maailmoja. 
Elämä on jatkuvaa aaltoliikettä. Kuolemasta seuraa elämä, elämää varjostaa aina kuolema. Parhaimmillaan elämä ja kuolema kulkevat käsi kädessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti